Cedry2k ne cere ajutorul pentru o familie sarmana

Hristos a inviat! Nu v-am cerut niciodata ajutorul personal, nici macar atunci cand am fost stramtorat la maxim. 


Nu din orgoliu nu am cerut suport, ci gandindu-ma exclusiv la faptul ca exista altii care au cu adevarat nevoie de sustinere. Un astfel de caz vreau sa va prezint acum. Am 4 prieteni (cu varste intre 5 si 13 ani) pe care, ajutat si de altii, am incercat sa ii sustin cum am putut in ultimii ani, reusind (partial) sa le acopar nevoile stringente. De curand s-a descoperit ca erau bransati ilegal la curent. Au fost debransati si mamei i s-a facut dosar penal, cerandu-i-se sa acopere prejudiciul, calculat la 15.000 RON. Sunt 4 luni, deja, de cand acesti copii nu mai au curent electric in casa, s-au imbolnavit in repetate randuri si nu isi mai pot face temele, decat prin vecini. Nu are cine sa ii ajute, asa ca de data asta am decis sa va cer voua suportul. Nu am pus poze cu ei, pentru a-i proteja. Daca puteti, donati cate ceva in contul de mai jos, deschis special pentru aceasta problema. Si daca aveti posibilitatea si daca nu, am sa va rog sa distribuiti masiv anuntul, pentru a ajunge la cat mai multi potentiali donatori. Dumnezeu sa va rasplateasca tuturor simpla bunavointa!
Va asigur ca va voi tine la curent pana in cel mai mic detaliu vis-a-vis de suma incasata si voi demonstra cu hartii ca niciun leu nu a mers in alta parte decat la acesti oameni.


RO95BTRLRONCRT0347498701 Banca Transilvania, pe numele Vizireanu Ruxandra. Codul SWIFT/ BIC al Bancii Transilvania este BTRLRO22.

Despre Cedry2k


Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.