Consecințele propagandei homosexuale

Glary Johnson este o jucătoare de baschet americană în vârstă de 25 de ani, mamă a doi copii, îndrăgostită de un bărbat de 30 de ani, Christopher Fry. Până aici nimic deosebit. Doar că Glary Johnson a fost „căsătorită” cu o femeie, Brittney Griner, de asemenea jucătoare de baschet, de care a divorțat după doar 28 de zile. 


La momentul divorțului, Glary Johnson era gravidă cu gemeni. În fața legii americane cele două jucătoare de baschet sunt parinții copiilor deși, biologic, tatăl este un donator de spermă anonim informeaza rostonline.ro

Motivul divorțului, conform „soțului”, Brittney Griner, a fost faptul că „soția” sa, Glary Johnson, ar fi înșelat-o cu un bărbat.

Tot din America aflăm că Caitlyn Jenner (fost Bruce Jenner) s-ar simți „mizerabil” ca femeie și ar vrea să redevină bărbat.

Acum să revenim în România. În urmă cu 20 de ani exista în România un bărbat, Sorin Rațiu. În prezent Sorin Rațiu are 40 de ani dar nu mai e bărbat, e femeie și se numește Sorina Rațiu. Operația de schimbare de sex s-a petrecut în 1995, fiind o premieră în țara noastră. La câțiva ani după operație, în speranța că va scăpa de părul de pe față, Sorin(a) Rațiu și-a turnat sodă caustică pe față, mutilându-se. În prezent face naveta între România și Italia și trăiește din mila mult huliților credincioși în timp ce deputatul Remus Cernea și cei de la Asociația Accept sunt ocupați cu propaganda LGBT.

Iată ce declară acum:


Eu mă simt mai mult bărbat decât femeie. Mi-a părut rău după operaţie, era târziu. În veac nu o să fiu o femeie adevărată, chiar dacă vreau să mă schimb, nu o să am copii. N-am avut niciodată prieten şi nu am încercat deloc contact sexual, eu nu o să am niciodată relaţie sexuală ca o femeie. (Adevărul)
[…]
În sufletul meu eu mă simt tot ca un bărbat.
[…]
Eu nu simt nevoia de bărbat şi nici de femeie. Pe mine m-au făcut femeie, m-au operat, dar nu simt eu nevoia de un bărbat cum simte o femeie. Eu mi-am dorit, a fost decizia mea, înainte când eram bărbat mă gândeam ca şi o femeie, că şi un bărbat poate să gândească ca şi o femeie, îmi plăcea mie să mă machiez, să mă rujez, să mă îmbrac în haine de femeie, dar simptome să am nevoie de bărbat nu am avut niciodată. Am încercat să fac dragoste cu un bărbat, îl cunoşteam, bărbat serios, dar n-am avut atracţie. În sufletul meu eu mă simt tot ca un bărbat, că eu aşa m-am născut, dar faptul că m-au operat nu e vina lor, e vina mea, a fost decizia mea, eu m-am dus, am vorbit cu doctorul şi doctorul a zis „Măi copile de ce vrei, că nu se poate, ai să fii nenorocit, n-ai să fii nici femeie nici bărbat”, şi am ajuns rău. (Adevărul)


Ce vreau să spun? Că atât Glary Johnson, jucătoarea de baschet americană, cât și Sorin(a) Rațiu sunt victimele propagandei homosexuale. Ambii sunt și au fost heterosexuali dar propaganda homosexuală i-a făcut să creadă că sunt altceva, cu consecințe tragice în cazul lui Sorin Rațiu.
Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.