Duhovnicul Ciprian, slujitorul Lui Dumnezeu. Sute de persoane din toate colturile lumii cauta mangaiere la dansul

Il cauta tineri si batrani, nu promite vindecarea, dar ii alina pe cei doborati de poveri. El este duhovnicul Ciprian. Pentru el, mai putine ore dormite inseamna mai multe sufelete oblojoite.


In poarta lui bat neincetat suflete zdrobite de putere. Ologi, schingiuti, saraci sau bogati, cu toti se aduna in fata celui care le alina cu vorba relele stranse in maruntaiele spiritului: parintele Ciprian.


„Inviaza sufletele. Iti cunoaste dinainte gandurile, puterile, necazurile. Iti ia durerea si iti sa liniste si bucurie”, 

spune o enoriasa.

Tineri, batrani, toti vin sa caute aici ce nimeni nu le promite: vindecare, izbavire, raspuns la intrebarile fara de raspuns. Ceasul e trecut de orele 9, insa bisericuta parintelui e plina. Unii bat sute de kilometri pentru a primi sfatul parintelui.
Intr-o tara in care biserica ii pierde tineri, in bisericuta parintelui sunt cativa elevi care stau si asculta povetele sale. "M-a facut sa inteleg lumea in care traim, sensul vietii". Si Cristina Spatar a venit sa isi descarce sufletul in fata parintelui.


"Intodeauna mi-a placut fiinta umana, mi-a placut sa stau in fata credinciosilor, sa le dau un sfat, sa ii pot indruma", 

a povestit preotul. Vine de la o manastire din Moldova, dar simte ca aici si-a gasit menirea, in mijlocul Bucurestiului.


"Eu caut sa imi fac datoria de preot, de duhovnic. Asta e menirea pentru care Dumnezeu m-a ales", 

spune el.


Pentru sursa si reportaj video click aici: stirilekanald.ro

Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.