Foto: ASA VOR AJUNGE si COPIII lui FLORIN BARBU

Ati vazut copiii? Sunt in spate. Nu sunt ai lui Florin. Credeti insa ca ar putea fi?Dar asa va place?


POZA ZILEI: De ce trebuie un copil sa vada asa ceva?

Fratilor, homosexualii nu s-au nascut cu vagin in loc de anus iar relatia intr-un cuplu de homosexuali nu tine de dragostea platonica, ci tine de sex. Iar sexul la homosexuali e din categoria perversiunilor extreme:

Text doar pentru cei cu stomacul tare: HOMOSEXUALITATEA si SCATOFILIA …

Sa presupunem ca un cuplu de homosexuali nu vor face sex in fata copiilor adoptati. Ce credeti insa ca vor vedea acei copii, ce credeti ca vor invata acei copii, care credeti ca va fi “cultura” cu care vor fi indoctrinati acei copii?

Sambata facusem un apel:

ROG MOBILIZARE. Rog raspanditi. BANI PENTRU AVOCATUL lui FLORIN BARBU. Si e urgent

Banii erau necesari pentru avocatul ce va pleda intr-o incercare juridica de oprire a adoptiei copiilor de catre acel cuplu de homosexuali. Termenul limita 20 iunie.

Pana ieri dupa masa se stransesera 1 569 de lire. La ora la care scriu aceste randuri s-a ajuns la 1 617 lire si au donat 50 de persoane. Suntem in 14 iunie. In traducere: in ritmul asta nu se vor strange banii.

Fratilor, sunteti multe mii doar cititorii acestui blog. O mica parte dintre voi daca dona fiecare cate 2 lire, deja treaba era rezolvata. Banul saracului. 2 lire e mult? Cat e 2 lire? 100 000 de lei vechi. Cat un pachet de tigari pentru fumatori sau o sticla de vin pentru bautori sau un pachetel de cafea pentru cafegii sau multe alte nimicuri. Ce rugam eu? Fumatorul sa fumeze cu o tigara mai putin pe zi, bautorul sa bea cu un pahar mai putin pe saptamana, cafegiul sa nu puna lingurita asa plina si uite asa in nici o luna recupera fiecare alea 2 lire “pierdute”. Iar pe cei “perfecti” care nici nu fumeaza si nici nu beau ii rugam ca pentru o foarte scurta perioada sa nu mai manance inghetata sau sa nu mai bea suc, ci apa sau sa nu cumpere de ale gurii din colt ci din piata, ca-i mai ieftin. Sau, sau, sau. Sunt atatea variante de a economisi “colosala” suma de 100 000 de lei vechi. Iar cei ce muncesc in occident, e de bun simt sa nu se vaite de 2 lire.

Dar sa fim optimisti. Poate nu v-a placut prin PAYPAL. Poate va place prin cont bancar:

Nume: Florin Barbu

IBAN: GB 83AB BY09 0128 5115 1222

SWIFT: ABBYGB2LXXX


Sursa: saccsiv
Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.