Lesbiene condamnate pentru uciderea unui băiețel de doi ani și abuzarea altor doi copii luați în plasament

„Soțiile pot petrece timp împreună la închisoare?” Aceasta a tastat pe Google o lesbiană din Marea Britanie, în timp ce copilul partenerei sale de viaţă, pe care și ea îl adoptase, agoniza.


Liam Fee a venit pe lume în august 2011, într-o familie heterosexuală. Patru luni mai târziu, mama lui, Rachel (31 ani), a plecat de acasă, pentru a forma un cuplu cu Nyomi Fee (29 ani). Ȋn primăvara anului următor, tatăl lui Liam a pierdut orice legătură cu fiul său, iar în iunie 2012, Rachel și Nyomi Fee și-au unit destinele prin parteneriat civil. La 22 martie 2014, Liam a fost ucis cu o lovitură puternică în piept, care i-a rupt inima. Avea 2 ani și 7 luni informeaza activenews.ro si stiripentruviata.ro


Au forţat un alt copil să ia crima asupra lui


Băieţelul fusese înscris la o creșă de stat și apoi la o grădiniţă privată, iar angajaţii ambelor instituţii au sesizat serviciile sociale din Marea Britanie, atunci când au observat pe corpul copilului, în mod repetat, vânătăi și zgârieturi. Cele două „mame” au susţinut însă că băieţelul și le-a provocat singur, prin căzături sau lovindu-se accidental de pătuţ.

Serviciile de protecția copilului nu a luat nicio măsură. Mai mult decât atât, Rachel și Nyomi Fee chiar au primit în plasament alți doi copii, de care ar fi trebuit să aibă grijă. Ambii erau băieţi și aveau sub 14 ani.

Ȋn ziua de 22 martie 2014, micuţul Liam a murit în împrejurări suspecte. Legiștii au constatat că el suferise o lovitură puternică în torace, care a provocat ruptura inimii. Iar asta nu era tot, la autopsie stabilindu-se și că, nu cu mult timp înaintea decesului, copilului îi fuseseră fracturate o mână și piciorul din șold.
Puse în faţa probelor care dovedeau agresiunile fizice, cele două lesbiene au negat orice implicare, susţinând că unul dintre cei doi băieţi aflaţi în plasament ar fi de vină pentru moartea micuţului Liam. La început, băiatul și-a recunoscut vina și le-a spus poliţiștilor că l-a „sugrumat” pe cel mic punându-i mâinile peste gură. Ȋnsă Liam avea pe trup urmele unor agresiuni repetate și violente, așa că poliţiștii au mers mai departe cu investigaţiile și i-au audiat pe cei doi copii separat mai multe săptămâni la rând.

Astfel, băiatul care recunoscuse crima a mărturisit cum a fost forţat să facă asta. Nyomi Fee îl obligase chiar să-și bage pumnul în gura băieţelului, după ce acesta murise, pentru a lăsa urme de ADN care să-i confirme mărturisirea faptei.


Legaţi, bătuţi și ţinuţi sub dușuri reci


Cei doi băieţi care fusese plasaţi de serviciile sociale în îngrijirea lui Rachel și Nyomi Fee fuseseră supuși și ei unui tratament dureros și degradant. Copiii au povestit, în timpul procesului ce a urmat, toate chinurile prin care au trecut.

Judecătorul a început cu audierea tânărului acuzat pe nedrept de moartea lui Liam. Acesta a spus că nu era lăsat să meargă la toaletă în timpul nopții și, de aceea, uneori, își făcea nevoile în pat. Drept pedeapsă, era forţat să stea sub un duș din care curgea apă rece. Apoi, el a povestit cum a fost legat de o cușcă pe timpul nopții cu mâinile și picioarele prinse cu cabluri. Copilul a mai descris și modul în care era ţinut uneori în acea cușcă, gol și cu mâinile legate la spate.

Doriti continuarea? Click aici: Lesbiene condamnate pentru uciderea unui băiețel de doi ani și abuzarea altor doi copii luați în plasament
Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.