Mesajul părintelui Constantin Necula transmis ROMÂNILOR

Unul dintre preotii, de mare anvergură este Părintele Profesor Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu. Absolvent și doctor în teologie al acestei prestigioase facultăti, precum și cadru didactic, in cadrul acesteia, a făcut studii de specializare la Padova (Italia) si Versailles (Franta), cursuri de specializare în psihologie generală (1997 – 2000), în probleme legate de maltratarea copiilor (2000 – 2001), dependența de alcool și drog (2000).


Este autor a numeroase studii și articole, de asemenea co-autor al altor numeroase lucrări de specialitate, și nu în ultimul rând se află printre conferențiarii cei mai populari și îndrăgiți, susținând peste 150 de conferințe personale cu diverse teme în marile centre culturale ale țării cum ar fi: Cluj, Iași, Timișoara, Oradea, București, Craiova, Brașov și altele. Totodată, este prezent la numeroase emisiuni de radio sau televiziune, într-un cuvant, este omul care caută să “răscumpere vremea” ce a primit-o ca dar de la Dumnezeu.
Este mereu prezent pe teren, între tinerii, în școli și licee, între alcoolici ori teribiliști postmoderniști, fiind implicat într-o mulțime de acțiuni. Părintele Necula a militat puternic pentru ora de religie în mai multe emisiuni televizate , articole și interviuri.

Părintele Profesor Constantin Necula a avut amabilitatea să ne transmită câteva gânduri și considerații legate de ce ne-a lăsat Dumnezeu și cum trebuie, fiecare dintre noi, să avem grijă de moștenirea lăsată, o viața și un mediu sanatos.Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.