Minunata spovedanie a fotbalistului MIHAI NEȘU la Trinitas TV despre INTOARCEREA LA DUMNEZEU, BOTEZUL ORTODOX, DESCOPERIREA CREDINTEI dupa accidentarea care l-a tintuit in scaunul cu rotile

Minunata spovedanie a fotbalistului MIHAI NEȘU la Trinitas TV despre INTOARCEREA LA DUMNEZEU, BOTEZUL ORTODOX, DESCOPERIREA CREDINTEI dupa accidentarea care l-a tintuit in scaunul cu rotile: “ACCIDENTUL S-A TRANSFORMAT DIN BLESTEM IN BINECUVANTARE. Sunt intr-o noua viata, care da sens tuturor lucrurilor”


“Ingerii” smeriti, devotati si indelung-rabdatori din FAMILIA EXTRAORDINARA aFundatiei Mihai Neșu: CENTRUL SFANTUL NECTARIE din Oradea pentru COPIII CU DIZABILITATI

Mihai Neşu (33 de ani) a avut parte doar de necazuri în ultimii ani. A rămas paralizat, a fost părăsit de soţie, iar iar părinţii săi au murit.

Mihai Neşu a luat o decizie radicală acum aproape trei ani, pe care a ţinut-o secretă până acum.

“La doi ani şi jumătate de la accident, m-am hotărât să mă botez ortodox. Nu pot să ştiu de ce mi s-a întâmplat mie asta exact, dar m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat. Nu doar aşa, ce voiam să par”, a dezvăluit fostul fundaş la Trinitas TV.

Mihai Neşu, care era penticostal [in realitate, greco-catolic, doar fosta lui sotie era penticostala – nota noastra], a mai mărturisit că percepe accidentarea pe care a suuferit-o ca pe un lucru bun:

“Poate înainte am făcut prea puţine lucruri bune şi, atunci, prin accident, chiar dacă la prima vedere lumea o vede ca pe o tragedie, ca pe un blestem, ea se poate transforma printr-o binecuvântare”.

“Asta a fost dorinţa mea cea mai mare, să fiu fotbalist. Şi a doua, să am foarte mulţi bani. Ce să fac cu ei, nu ştiu, că nu mi-am dat seama nici acum”, a mai spus Mihai Neşu, informează România TV.

Libertatea: Mihai Neşu ajută copiii cu dizabilităţi din Oradea

Fostul fotbalist Mihai Neşu, retras din activitate după o accidentare teribilă în timpul unui antrenament, ajută copiii cu dizabilităţi de la Centrul Sf. Nectarie din Oradea.

Mihai Neşu a înfiinţat un centru unde câţiva tineri îşi oferă priceperea şi dragostea pentru recuperarea copiilor orădeni cu deficienţe neuromotorii. „Aşa e Mihai, nu poate avea grijă doar de el”, zice directoarea Fundaţiei Mihai Neşu, Iulia Băcăran, despre inimosul care a făcut minunea, scrie ebihoreanul.ro. Ajuns el însuşi într-un scaun cu rotile, Mihai Neşu, fost fotbalist la Steaua şi la naţionala României, îi ajută prin intermediul fundaţiei sale pe micii pacienţi care au afecţiuni.

„Toate mămicile sunt luptătoare, adevărate eroine”, spune directoarea Fundaţiei Mihai Neşu, Iulia Băcăran, care l-a ajutat pe fostul fotbalist să pună pe roate Centrul Sf. Nectarie. “Mihai a iubit cel mai mult copiii. După accident s-a gândit că dacă lui îi este aşa greu, copiilor cu dizabilităţi le e şi mai greu. În prima fază acolo a înfiinţat Fundaţia şi a plătit 78.000 euro pentru tratarea în străinătate a unor copii din ţară. Apoi şi-a dat seama că e nevoie de un centru de recuperare aici, pentru că degeaba faci o lună tratament şi nu ai continuitate acasă. Pentru aceşti copii orice stagnare e de fapt un regres”, povesteşte Iulia.

Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.