Simboluri SATANICE la Ceremonia de inaugurare a celui mai lung tunel de cale ferata din lume

INAUGURARE. Cel mai lung tunel de cale ferată din lume: 57 de km pe sub Alpi. Cel mai lung tunel de cale ferată din lume, tunelul Gotthard, care apropie nordul de sudul Europei, este inaugurat miercuri, scrie Swissinfo.ch.


Tunelul Gotthard este construit la o adancime de 2,3 kilometri sub Alpi și se întinde pe o distanță de nu mai puțin de 57 de kilometri între localitățile Ertsfeld și Bodio din Elveția. El constă de fapt în două tunele, cun sens unic, pentru eliminarea oricărui risc de accidente.

Construcția tunelului de cale ferată a durat 17 de ani. Costul proiectului a ajuns la 11 miliarde de euro și, conform The Guardian, se dorește a fi inclusiv un simbol al ruperii granițelor europene, în contextul unei crize de identitate tot mai puternice.

Deschiderea tunelului leagă nordul de sudul Europei. O călătorie între Zurich, capitala economică a Elveției și Milano va dura mai puțin de trei ore, comparativ cu patru ore cât durează în prezent.

La evenimentele de inaugurare a tunelului sunt prezenți cancelarul german Angela Merkel, premierul italian Matteo Renzi, cancelarul austriac Christian Kern și oficiali ai Comisiei Europene.

Comentariu saccsiv:

Deci e cu simboluri: “se dorește a fi inclusiv un simbol al ruperii granițelor europene”.

Ceea ce nu cred ca a aratat la tv romanesti este ceremonia de deschidere:
Vizionati va rog si primele 3 minute de la:

Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.