Keanu Reeves, indignat de lumea în care trăiește: „Eu nu pot trăi într-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate”

Keanu Reeves se deosebește de ceilalți colegi de breală prin simplitate și lipsa de fandoseală pe care o manifestă. Actorul a avut parte de o viață plină de evenimente triste. Și-a pierdut copilul și iubita, și-a pierdut cel mai bun prieten, momente care l-au marcat adânc. Keanu zâmbește rar public, se îmbracă în culori închise și este la momentul actual implicat în acte de caritate.


 Recent actorul a făcut o declarație despre lumea în care trăiește, care a devenit virală:

„Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite; o lume în care nu există conceptul de onoare și demnitate, și te poți baza doar pe oamenii care spun ‚Promit’. O lume în care femeile nu-și doresc copii, și bărbații nu-și doresc o familie. În care fraierii se cred superiori, se consideră importanți stând la volanul unor mașini care aparțin de fapt părinților lor și oricine are un pic de influență încearcă să-ți demonstreze că tu ești un nimeni.

O lume în care oamenii declară în mod fals că ei cred în Dumnezeu, când de fapt stau cu sticla de alcool în mână, lipsiți total de înțelegerea religiei lor. Este o lume în care conceptul de gelozie este considerat rușinos, și modestia este un dezavantaj. Oamenii au uitat ce înseamnă dragostea și pur și simplu sunt în căutarea unui simplu partener. O lume în care se aruncă sume mari de bani pentru a-ți repara mașina, la orice mică zgârietură, în timp ce ei sunt atât de săraci și consideră că o mașina luxoasă ascunde acest lucru. O lume în care tinerii cheltuie banii părinților pe băutură, pe cluburile de noapte, iar fetele se îndrăgostesc de acești fraieri.

Bărbații și femeile nu mai sunt acum identificate, iar toate acestea împreună inseamna libertate de alegere, dar nu și pentru cei care aleg o cale diferită, pentru că ei vor fi considerați înapoiați și despoți. Aleg calea mea, dar e păcat că nu am găsit înțelegere în oamenii pe care i-am prețuit mai presus de orice … ” Keanu Reeves 


Sursa: ea.md
Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.