SECRETELE MURDARE ale VATICANULUI: Coruptie, relatii intime, spalari de bani, un cuib de hiene turbate!

Papa Benedict al XVI-lea s-a retras misterios in martie 2013, fara prea multe explicatii pentru omenire, fapt ce a dus la multe teorii si scenarii.  S-a spus ca este foarte bolnav, intr-o faza avansata a bolii, si nu mai poate face 


fata sarcinilor impuse de Scaunul Sfant. Papa traieste, nu stim cat de bolnav este si multe intrebari raman cu privire la aceasta decizie.

Un raport al unui grup de cardinali, sugereaza ca Papa si Vaticanul se aflau in acel moment intr-o situatie mai mult decat jenanta. Coruptie, finante oculte, razboaie fratricide si foarte multe relatii nepotrivite. Vaticanul este prezentat ca un cuib de hiene turbate, care se denunta intre ele, spalari de bani, denunturi. S-a incercat sa se faca lumina asupra scandalurilor de pedofilie sau relatii gay si acest lucru a atras oprobriul multor inalti prelati.


A fost invins Papa de sistemul sub care se organizeaza activitatea Vaticanul?


Un specialist in spalarea de bani, care locuieste in Elvetia, a dat publicitatii niste documente din care reiese ca Vaticanul nu e strain de aceasta activitate si ca in Elvetia sunt multe conturi de provenienta dubioasa ale Vaticanului.

Faptul ca omul de incredere al Papei, valetul sau, a facut publice anumite secrete de la Vatican, a dus la debarcarea foarte rapida a Papei, care pentru multi inalti prelati nu fusese cea mai buna alegere.

Se dorea un papa italian si nu unul german. Mandatul papei Benedic al XVI-lea este unul destul de controversat. Sa ne aducem aminte ca el a ridicat sanctiunile canonice impotriva neofascistilor. In acest fel, extrema dreapta a avut acces la Vatican, fara restrictii. Multe voci au sustinut ca demisia sa are legatura cu puternicul lobby gay care conduce Vaticanul. Ziarul italian La Repubblica a publicat un articol in care se spunea ca Papa a fost invins de grupul inaltilor prelati care face acest lobby si care conduce de fapt Vaticanul. Se stie ca in ultimii 30 de ani, multe scandaluri pe aceasta tema au izbucnit in Vatican si ca inalte fete bisericesti au fost implicate.

Vaticanul a pastrat tacerea si nu a luat niciodata o pozitie ferma si clara asupra acestui subiect, care planeaza cu obstinenta asupra bisericii. Papa nu a inteles cum se pot scurge atatea informatii interne, secrete, in presa si cine este autorul.Mult mai tarziu a inteles ca omul de incredere pe care-l avea, valetul sau, care avea acces la toate informatiile, a vandut aceste informatii, pe bani grei. Dupa calatoria pe care a facut-o in Cuba si Mexic, Papa, subit, ia aceasta decizie, fara sa dea prea multe informatii. S-a pus totul pe seama epuizarii fizice si a unei boli misterioase, lucru care nu s-a confirmat.

Cardinalii ultraconservatori din Vatican, i-au cerut sprijinul si sa ia pozitie impotriva papei Francisc, care in opinia lor este prea excentric in deciziile pe care le ia. Benedict nu a dat curs acestei solicitari si a preferat sa taca.

Tacerea este regula de aur la Vatican. Un celebru ziarist american, pe nume Travis, a fost acreditat timp de 30 de ani la Vatican. El povesteste in ultima sa carte multe intamplari pe care le-a observat in interiorul Vaticanului, multe dintre ele ridicand semne de intrebare asupra moralitatii. Travis se intreaba cum a murit papa Paul Ioan I, care au fost cauzele mortii lui Ioan Paul I, cum a ajuns papa Benedict si pana unde vrea sa ajunga papa Francisc cu ideile sale cel putin excentrice.

Vaticanul a fost asemanat cu palatele din China, unde secretele si misterele faceau legea. Travis vorbeste despre o mare biblioteca care se afla la Vatican si despre volumul mare de documente existent referitor la evenimentele extraterestre. Exista o preocupare reala in acest sens la Vatican, spune Travis. Mai mult, Vaticanul a obtinut multe astfel de documente de la tarile unde s-au petrecut astfel de evenimente. Travis se intreaba daca au fost cumparate sau le-au primit gratuit. El crede ca lucrurile sunt asemanatoare cu cele de la Casa Alba, unde presedintele da bine cu aparitiile sale, iar grupul din umbra face legea.

Odata cu papa Francisc, vedem ca Vaticanul are o anumita intelegere fata de casatoriile intre gay. Sunt dezbateri tot mai dese, in acest sens, iar grupul de lobby gay, se pare ca a inceput sa castige teren.

Sursa: efemeride.ro
Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.