Smiley, cucerit de o carte a ieromonahului Savatie Baștovoi. Despre ce lucrare e vorba

Nu acceptă să ofere prea multe detalii așa-zise intime despre personalitatea sa, însă participarea la interviul video pentru alistmagazine.ro l-a făcut pe Smiley să recunoască ce carte citește în prezent, de ce și-a lăsat barba să crească și de ce nu este adeptul pieselor noi în concerte.


Întrebat despre ce carte, fie din copilărie, fie de la maturitate, i-a schimbat radical viața, Smiley a răspuns că asta i se întâmplă chiar acum, cu o lucrare semnată de ieromonahul basarabean Savatie Baștovoi:

„După ce citești o carte, lumea nu se schimbă, dar te pune pe gânduri.

Recent, am primit o carte și m-am apucat de ea. Se numește „Între Freud și Hristos”. Dezbate niște teme foarte interesante din punct de vedere al creștinismului, al creștinului ortodox. Acum sunt în proces de citire și mi se pare super interesantă.”

Printre alte mărturii curioase, lăsate de cântăreț în interviu, se numără și acestea:

„Nu sunt adeptul pieselor noi în concerte, pentru că oamenii nu sunt atenți.

Știu foarte bine să citesc reacția unui om în momentul în care îl întreb dacă îi place o piesă.

Felul în care fac eu muzică este neobișnuit. Mi-e de ajuns să găsesc o chestie care să mă inspire, indiferent că e un pian sau o chitară apoi să fac o piesă întreagă.

Cred că nu m-am mai bărbierit de ani buni. Am jucat într-un serial: „Un pas înainte”, unde trebuia să mă bărbieresc în fiecare zi. Cred că de atunci am făcut o reacție alergică și nu mă mai bărbieresc, gata. Cred că sunt deja vreo 7 ani.

De mic am vrut să am păr lung, iar acum am găsit ocazia potrivită. Asta: că îmi stă bine sau nu…

Tocmai am văzut ultimul episod din Game of Thrones. Eu sunt fan al acestui film încă înainte ca să fie el la modă. Nu știu dacă este de 10, dar toate personajele sunt foarte bine create. Îmi place foarte tare piticul.”


Sursa: ea.md

Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.