Urmatorul pas pe agenda gay e sa defineasca, prin lege, crestinismul drept discurs al urii susține un senator american

Senatorul american republican Marco Rubio a declarat ca in America de astazi daca nu sprijini casatoria intre persoane de acelasi sex „esti automat catalogat drept homofob si o persoana stapanita de ura” si ca 


urmatorul pas din aceasta strategie este „sa se argumenteze ca predarea crestinismului constituie un discurs al urii”.

„Suntem pe punctul de a argumenta ca predarea crestinismului este de fapt un discurs al urii”, a spus senatorul Rubio intr-un interviu acordat publicatiei CNS News.

„Acest lucru se intampla deoarece societatea noastra a ajuns in punctul in care daca nu sprijini casatoria intre persoane de acelasi sex esti catalogat drept homofob si o persoana stapanita de ura”, a continuat acesta intrebandu-se „care este urmatorul pas dupa acest lucru?”

„Dupa ce au terminat atacul asupra indivizilor, urmatorul pas va fi sa argumenteze ca predarea crestinismului, catehismul Bisericii Catolice, este de asemenea un discurs al urii si ca acest lucru reprezinta un pericol real si actual”, a mai afirmat Rubio.


Rubio a vorbit in interviu si despre importanta familiei traditionale.

„Familia este celula de baza a societatii. Este primul si cel mai important guvern. Este prima biserica. Familia este singura si cea mai importana institutie in societate. A existat inaintea guvernului. A existat inaintea legilor”, a explicat senatorul american.

Parintii lui Rubio au parasit Cuba in 1956 si au devenit cetateni americani in 1975. Marco Rubio s-a nascut in Miami, Florida, in mai 1971. El si sotia sa au patru copii.

Sursa: ActiveNews
Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.