Creștinii din Germania au ajuns să își ascundă BIBLIILE

Erika Steinbach membra al Camerei Inferioare al Parlamentului German (Bundestag) și pastorul Mahin Mousapour nascut in Iran, a cerut luni la o conferinta de presa , sancțiuni mai ferme pentru musulmanii care abuzează creștinii din Germania.


Subliniind faptul ca creștinii suferă de violență, hărțuire și amenințări cu moartea în locuințe de migranți, doamna Mousapour a criticat Germania pentru acordarea Islamului „prea mult respect”. Declarand atacuri motivate de ură anti-creștine un afront la valorile germane, politicianul Erika Steinbach, a cerut guvernului deportarea migranților care insultă sau atacă pe creștini ne informează rodiagnusdei

La conferința de presă Dna Mousapour, care s-a convertit la creștinism în urmă cu mai mult de 25 de ani, a raportat că creștinii se confruntă cu diverse forme de persecuție în locuințe de migranți.

Dna Mousapour a avertizat că creștinii care trăiesc în locuințe de migranți li se spune că sunt „impuri ca un caine” si merita moartea pentru respingerea Islamului.

„Jucăriile copiilor creștini sunt distruse, solicitanții de azil creștini li se spune nu numai să spele vasele lor după ce mănâncă, dar, de asemenea, că ei trebuie să curețe întreaga bucătărie, deoarece altfel ar fi” necurati „. Mulți musulmani solicitanți de azil numesc pe toți creștinii necurati. Serviciile bisericii sunt ținute în secret, și bibliilesi crucifixurile trebuie să fie ascunse „, a explicat ea.

Dna Mousapour, pastor al Bisericii Evanghelice Liber, a dezvăluit faptul că, chiar și convertiții care nu mai trăiesc în locuințe de migranți atrag furia musulmanilor, și au povestit experiența lor de a fi amenințati cu cutitul pe stradă.

Persoana politica din Uniunea Creștin Democrată (CDU), a numit aceste actiuni anti-creștine ca sunt ura si crime oribile „atacuri asupra valorilor noastre fundamentale și a Constituției noastre.

„Acest tip de crimă are o greutate, dupa mine, mai mult puternica decât furtul din magazine. Dacă nu facem nimic si nu vom adresa aceasta situatie, vom pierde bazele noastre fundamentale în această țară „, a adăugat ea.

Dna Steinbach a pledat pentru deportarea musulmanilor care atacă sau insultă migranții creștini pe baza religiei lor.

Un critic vocal al politicii cancelarului Angela Merkel de a deschide granițele Germaniei, dna Steinbach a solicitat Uniunii Europene să înființeze tabere de refugiați in afara frontierelor externe ale blocului. Aici, a spus, populara MP ca migranții vor ” rămâne până când se termină războiul, apoi se vor duce înapoi acasă”.

Pastorul a spus că a simțit că o „toleranță eronată” a condus Germania să fie excesiv de respectoasa față de Islam, arătând spre aranjamentele de Ramadan ca un exemplu „dezastruoas” a acestui lucru.

Pe parcursul lunii islamice de post, adăposturile de migranți în Germania au furnizat programe de alimentație pentru musulmani, creștinii primind doar resturi. In aceasta perioada de timp creștinii s-au vazut deranjați de musulmani care mâncau și recitau surahuri înainte de răsăritul soarelui și apoi stateau până foarte târziu pentru cină.

Dna Steinbach a cerut ca sistemul să fie revizuit pentru anul viitor. Ea a sugerat ca locuințele de migranți sa serveasca „” micul dejun, prânz și cină, ca de obicei „, și că persoanele care doresc să tina post pot sa-si tina mancarea pentru a o mânca mai târziu.

Dna Mousapour a comentat: ,,Suntem aici, în Germania, într-o tara creștina! Nu trebuie s permitem altora sa schimbe aceasta.”

Traducere Agnus Dei – SURSA Breibart – Christians Forced to Hide Bibles Amid Migrant Muslim Death Threats

Sursa: rodiagnusdei
Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.