S-a deschis site-ul SPERANȚĂ și VINDECARE pentru HOMOSEXUALI

Speranţă şi Vindecare pentru Homosexuali(SVPH) oferă informaţii despre subiectul controversat al homosexualităţii. Situl e o amplă bibliotecă online în care veţi găsi informaţii despre originea şi formarea atracţiilor homosexuale, studii de specialitate, posibilităţi de reducere şi eliminare a atracţiilor 


homosexuale, mărturii ale unor persoane care au reuşit aceasta şi comentarii şi analize de natură socială.

Situl se adresează cu precădere celor ce se confruntă cu atracţii homosexuale nedorite. Decizia de a-ţi schimba viaţa şi procesul de conversie de la homosexualitate la heterosexualitate trebuie să înceapă cu o informare. Subiectul homosexualităţii este excesiv de politizat în zilele noastre şi, de aceea, comunicarea şi găsirea unor informaţii imparţiale nu sunt uşor de realizat. Dincolo de implicaţiile politice ale dezbaterilor publice, foştii homosexuali - cei ce au fost homosexuali, dar astăzi au o viaţă heterosexuală - sunt dovada vie că schimbarea este posibilă.

De asemenea, situl se adresează publicului larg, în dorinţa transmiterii unor informaţii fundamentate despre acest subiect.

Dacă te confrunţi cu atracţii homosexuale nedorite, scrie-ne şi te vom ajuta. Suntem alături de tine în această luptă.

Dacă ai reuşit să învingi atracţiile homosexuale, scrie-ne pentru ca experienţa ta să fie o încurajare pentru alţii.
Vizitati aici site-ul: homosexualitate.ro
Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.