NICIUN pasager nu a suferit vreo zgârietură! Autocar ce se îndrepta spre moaștele Sfintei Parascheva implicat într-un grav accident de circulație

Un autocar care transporta 51 de pasageri, adulți și copii, care se îndrepta din Ilfov către Iași, a fost implicat într-un grav accident de circulație. Șoferului autocarului, un bărbat în vârstă de 60 de ani, i s-a făcut rău, prăbușindu-se inconștient lângă volan. 


Autocarul, scăpat de sub controla intrat într-un cap de pod, a doborât mai multe garduri, a intrat într-o curte, oprindu-se în clădirea Primăriei Solești.

Niciunul dintre cei 51 de pasageri nu a fost rănit.

Echipajul medical de la Ambulanță l-a resuscinat, însă, din păcate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, a intrat în stop cardio-respirator, medicii constatând decesul acestuia.

Cei 51 de pasageri se îndreptau spre Iași, unde urmau să participe la pelerinajul de la moaștele Sfintei Parascheva. Autocarul făcuse un popas în județul Vaslui, oprindu-se la Mănăstirea Bujoreni, de lângă Bârlad. Până la sosirea unui alt autocar, care să-i transporte la Iași, pelerinii au fost găzduiți în Căminul Cultural din Solești, unde li s-au oferit gustări și ceai cald.

Sursa: activenews.ro

Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.