Alegeri SUA: Antichrist ar fi preluat conducerea lumii dacă Hillary Clinton ar fi câștigat - Victor Atokolo

Donald Trump este noul președinte al Statelor Unite ale Americii. Victor Atokolo mărturisește că Trump a șters pe jos cu planurile de instaurare a Noii Ordini Mondiale. Respectatul cleric mai spune de asemenea că dacă Hillary Clinton ar fi câștigat, s-ar fi intensificat persecuțiile asupra creștinilor. 


Într-un videointerviu postat pe pagina sa oficială, clericul mai spune că lumea ar fi fost condusă de Antichrist dacă Hillary Clinton ar fi câștigat.

"Mișcarea Noua Ordine Mondială și de asemenea Unica Religie Mondială este revoluția lui Antichrist. Dacă mișcările demonice ar fi reușit, am fi șfârșit prin a avea un singur guvern mondial. Asta ar fi intensificat persecuțiile impotriva creștinilor și eventual manifestarea lui Antichrist. Asta ar fi rezultat omorârea a mii de creștini în Orientul Mijlociu de către ISIS. De asemenea, ieșirea Marii Britanii din Europa a împiedicat instaurarea Noii Ordini Mondiale."

Victor Atokolo a mai spus că victoria lui Trump arată că Dumnezeu a dat Bisericii incă timp de rodire. Victoria lui a dejucat planurile guvernului mondial. America și Marea Britanie vor deveni protectoare a cuvântului lui Dumnezeu și asta va permite oamenilor lui Dumnezeu să meargă în lumea întreagă.
Sursa: dailypost.ng

Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.