Videoclip oficial la piesa ”Vin colindătorii” . Cântare dumnezeiască. VIDEO

Avocatul stagiar Călin Merca și IT-istul Emil Floare, cei care anul trecut au cucerit inimile românilor cu o cântare ce a devenit virală, au filmat videoclip oficial la piesa ”Vin colindătorii” în biserica cea nouă de la Mănăstirea Dumbrava, același loc unde au fost filmați colindând în 2015.


Potrivit lui Călin Merca, este primul videoclip de pe albumul cu acelasi nume, înregistrat la Euromusic, care va apărea pe piață în decembrie. Călin Merca și Emil Floare cântă alături de grupul coral „A cappella”.

Călin Merca a anunțat recent pe Facebook că s-au încheiat înregistrările pentru noul album de colinde: ”Am terminat in sfârșit inregistrarile pentru albumul de colinde! Va multumesc mult tuturor pentru sprijin si pentru încurajări, deoarece fara voi nu as fi avut curajul si motivatia de a merge mai departe! Multumesc in mod special baietilor din grupul coral „A cappella”: Gabriel Cupsa, Grigore Atudorei, Dacian Andreica, Razvan Necoara, Iuliu Gabriel, Artiudean Razvan, lui Robeeo Ryo, producatorului nostru Florin Puica si bineînțeles prietenului si colegului meu Emil Floare! Albumul va ieși cam in jurul datei de 6 Decembrie. Sper să vă placă..”

Călin Merca, în vârstă de 32 de ani, a absolvit, în 2008, Facultatea de Teologie, iar în același an a început Dreptul. Și unde putea să facă dreptul un absolvent de teologie dacă nu la Universitatea Creștină ”Dimitrie Cantemir” București – Facultatea de Drept Cluj. Tânărul a lucrat ca profesor de religie la mai multe licee, timp în care era și student la a doua facultate, cea de drept. Din a doua încercare, a reușit să intre în Baroul Cluj, în toamna lui 2015, acum fiind în al doilea an de stagiatură. Citește aici povestea lui.


Sursa: clujust.ro
Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.