Preoții dintr-un cartier sărac al Constanței au inființat Lada cu Pâine. O cutie din care oamenii săraci să se servească ori de câte ori au nevoie

Gest nobil! Preotii dintr-un cartier marginas al Constantei au infiintat „Lada cu paine“, o cutie din lemn unde poate fi gasita mereu o paine pentru acasa. Oamenii saraci din Palazu Mare, un cartier situat in afara orasului Constanta, au un ajutor zilnic, scrie adevarul.ro. O lada din lemn montata la gardul lacasului de cult este umpluta de enoriasi in permanenta cu paine, iar cine are nevoie poate lua gratis o franzela. „Cei care au sa ajute pe cei care nu au“ - scrie cu litere de-o schioapa pe o latura a capacului.

Initiativa le apartine preotilor de la Biserica Sfantul Gheorghe. „Ideea ne-a venit cand cu zapezile care au blocat oamenii in case, mai ales pe cei batrani. stiindu-le situatia, ne-am hotarat sa le asiguram celor aflati in nevoie painea cea de toate zilele“, spune parohul Gheorghe Nadoleanu. Pe langa painea pe care o pun in cutia de lemn, multi enoriasi lasa adesea, in biserica, si bani pentru cei saraci.

To view this video please enable JavaScript, and consider upgrading to a web browser that supports HTML5 video

Distribuiți articolul:
Un produs Blogger.